images/fade/fade1.jpg

 cod foto cover

Call of Duty fanaten opgelet! De Call of Duty die dit jaar weer uitkomt heet: Modern Warfare. Daar gaan zeker de belletjes van rinkelen? Activision gaat weer terug naar het hersenloos knallen en zo min mogelijk nadenken.

 

Alpha
Dit jaar heeft Activision niet alleen een ‘’beta’’ geopend, maar heeft daarvoor ook een ‘’alpha’’ gemaakt. Deze alpha heeft iedereen mogen spelen en was voor alle PlayStation gebruikers gratis. Bij deze alpha was het alleen mogelijk om 2v2 te spelen, de nieuwe gamemode van het spel. Hier was al te merken dat deze Call of Duty weer een stuk anders zou gaan worden!

Beta
In de Beta van de nieuwe game is te merken dat ze graag weer terug willen naar het lekkere knallen en zo veel mogelijk kills proberen te halen. Voor iemand die al jarenlang Call of Duty fan is, moet ik zeggen dat ik het een onwijs gave game vind. De game is iets moeilijker gemaakt, door realistische terugslag van de wapens te maken. Dit zorgt er wel voor dat de mensen die het minder vaak hebben gespeeld misschien iets meer moeite zullen hebben aan het begin van de game. De graphics lijken weinig verandert te zijn en zijn zoals altijd eigenlijk goed. Er zijn heel veel wapens van andere games terug gekomen en het lijkt wel alsof ze een mix hebben gemaakt van de verschillende wapens die alle games hebben gehad. Voordat het potje begint zie je een klein filmpje met je team die richting de slagpartij rijdt. De gameplay zelf is weinig verandert, alles wat een Call of Duty liefhebber gewend is, dat is gebleven deze game.

Conclusie
Voor diegene die van schieten houdt en die graag zo veel mogelijk kogels door de lucht heen ziet vliegen is dit zeker een game die is aan te raden. Rondrennen door nieuwe levels en veranderde gamemodes, met je favoriete wapen!