images/fade/fade1.jpg

Borderlands 3 villains 1280x720

Ook deze week zijn er weer een aantal mooie en indrukwekkende nieuwtjes onze kant op gekomen en zijn er weer een aantal nieuwe games uitgebracht. We zetten het belangrijkste nieuws even voor je op een rijtje. 

Bethesda laat niets los over The Elder Scrolls 6 
De E3 in Los Angeles is al sinds jaar en dag een groots evenement waarbij de grote game developers en uitgevers hun producten die in de pijpleiding staan aankondigen. Dit evenement vindt plaats in juni, maar nu al oppert uitgever Bethesda (producenten van Skyrim en Fallout franchise) dat zij een opvolger van Skyrim - The Elder Scrolls 6 – dit jaar links laten liggen. Tijdens de E3 van 2018 liet Bethesda wel een hele korte teaser van de nieuwe Elder Scrolls game zien, maar dit jaar gaan we helaas niet veel wijzer worden wat betreft deze franchise. Wel acht men de kans heel groot dat The Elder Scrolls 6 pas op Next-gen consoles verschijnt. Nog even geduld dus!

‘Budget variant Nintendo Switch bevat geen docking station voor tv’
Het gerucht gaat dat Nintendo dit jaar nog twee nieuwe varianten op de Nintendo Switch uitbrengt, waaronder ook een budget model. Deze aangepaste Switch zou een aantal niet meer onder steunen, zoals onder anderen een om het apparaat met een televisie te verbinden. Ook gaat het gerucht dat deze goedkopere versie geen meer gaat ondersteunen, maar of Force Feedback, (trillingen in de Joy-Con controllers) daarmee ook verdwijnt is nog onduidelijk. 

Wolfenstein Youngblood releasedatum bekendgemaakt
Er is weer een nieuw deel van de populaire Nazi shooter onderweg! Wolfenstein: Youngblood moet gezien worden als een wat kleinere . Wanneer je ervoor kiest om de Deluxe Edition aan te schaffen, ga je samen met een vriend de strijd aan! Je kunt dus met een computergestuurde compagnon spelen, maar ook online. Degene die jou joint hoeft de game zelf niet te kopen, alleen de Deluxe versie is dus wel een vereiste. Wolfenstein: Youngblood verschijnt op 26 juli voor de Playstation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. wolfenstein youngblood 032719 1

Borderlands 3 officieel aangekondigd
Voor een lange tijd heeft de Borderlands franchise op zijn gat gelegen. Deel een en twee zijn in 2009 en 2012 uitgebracht. De game is een met RPG-elementen en gehuld in eenjasje. Een vrij unieke combinatie dus, mede daarom is zijn de games immens populair. Gearbox, die ook achter de vorige Borderlands games zat, ontfermt zich opnieuw over een derde deel. De game ziet er weer groots en spectaculair uit als vanouds en in hetzelfde unieke stijltje. Inmiddels zijn er gameplaybeelden en een trailer vrijgegeven.